top of page

Ballonboetiek

Caramba! We zijn volop bezig onze website aan het updaten om handig online je bestelling door te voeren. 

Ballonnen nodig? Laat je hieronder inspireren. Maar voor de beste service: stuur ons een mailtje via hallo@kotopstelten.be met je concrete vraag. Merk op: het kan enkele dagen duren voordat je een antwoordje terug mag verwachten. 

De ballonnen kan je zelf opblazen en vormen tot een ballonslinger. Of je gaat ineensklaps voor de "Get & party"-formule. Je ballonslinger kan je dan kant-en-klaar ophalen bij ons (in Kuurne, na afspraak). 

Levering ter plaatse kan natuurlijk ook (€ 1/ km). Plaatsing door ons behoort ook tot de opties. Vraag gerust even na! 


Richtprijs? 
Bij de "Get & party"-formule mag je voor een reguliere opgeblazen ballonslinger in je gewenste kleuren rekenen op ongeveer € 38/ meter.

Een ballonslinger aan een hoepel, een backdrop, een pilaar of een frame? Ook dat kan zeker! Stuur ons een mailtje via hallo@kotopstelten.be voor meer informatie.
Laat zeker ook je telefoonnummer achter:
dat praat net iets makkelijker.

Onze ballonnen zijn van de opperste kwaliteit en kunnen wel enkele feestje mee. Zelfs weken later sieren die je locatie. Ok, ze kunnen er wel wat meer mat uitzien, want ballonnen houden niet zo van de zon. en grote temperatuurschommelingen. Geef ze een plekje in de schaduw en dan gaan ze echt wel wekenlang mee. 

O ja! Ballonnen zijn flexibel, je hoeft er dus absoluut geen schrik van hebben om ze even wat te modelleren zodat je ontwerp er tip top uit zien.

bottom of page